Full Stack Lead Developer Lunnin kehitystiimiin

Lunni Oy kehittää ohjelmistoja ja mobiilisovelluksia B2B yritysten tarpeisiin. Lunni360 tuoteperheeseen kuuluu ohjelmistoja mm. laitteiden ja huoltojen sekä asiakastiedon hallintaan. Ohjelmistomme toimivat pilvipalveluna ja alustana toimii AWS.

Etsimme nyt kehitystiimiimme vastuulliseen rooliin kokenutta ohjelmistokehittäjää, jonka vahvuuksiin kuuluvat ensisijaisesti frontendin kehittäminen JS-teknologioilla kuten Vue.js tai React.js, sekä kiinnostus backend-kehitystyöhön. AWS osaaminen katsotaan myös ehdottomasti eduksi seuraavilla teknologioilla: EC2, S3, RDS, Lambda, VPC.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan mielenkiintoiseen työhön Lunni360 tuoteperheen kehitykseen parissa. Tehtäviin kuuluu uuden kehittämistä mutta myös jonkin verran ylläpito-ja pienkehitystyötä. Pääset vauhdittamaan yrityksen kasvua ja toivomme että suhtaudut hyvän käyttäjäkokemukseen luomiseen yhtä intohimoisesti kuin mekin.

Ensisijaisesti haemme uutta kehittäjää Helsingin toimistollemme mutta yhtä hyvin sijaintisi voi olla Lahdessa. Työajat, etätyömahdollisuudet sekä lomakäytännöt ovat hyvin joustavat ja pääset osaksi matalaa ja dynaamista organisaatiota, jossa et jää byrokratian rattaisiin.

Lähetä CV sekä hakemuksesi sähköpostilla mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Lunnilla antaa piia@lunni.fi

Hakemukset liitteineen tulee lähettää osoitteeseen: hr@lunni.fi

 

Tervetuloa Lunnin tiimiin!

 

{{ sentHeading }}

{{ sentParagraph }}

{{ closeBtn }}

{{ topMessage }}

{{ supportTicketTopMessage }}

{{ supportTicketTopDescription }}

{{ fileAttachmentLabel }}
{{ fileAttachment }}
{{ closeBtn }}