Älykäs FLOW auttaa tunnistamaan mahdollisuudet, jotka tarvitsevat huolenpitoasi juuri tänään

Älykäs myyntiprosessi - FLOW

FLOW on systemaattiseen myynnin ohjaamiseen suunniteltu visuaalinen ja tekoäly avusteinen kanban-näkymä. FLOW:ssa yhdistetään aktiviteetit myynticaseihin. FLOW:n avulla kokonaiskuva eri liiketoimintojen myynnin kokonaistilanteesta hahmottuu yhdellä vilkaisulla. FLOW helpottaa raportointia tarjoamalla tiedot aina reaaliajassa. Näin myynti pysyy suunnassaan ja aktiviteetit suoritetaan oikea-aikaisesti.

Myyntiputket

FLOW – hallitsee useita erilaisia myyntiprosesseja yhtäaikaa. Voit mukauttaa prosessin vaiheet vastaamaan toimintaanne. FLOW tarjoaa mahdollisuuden tarkastella myynticaseja erilaisilla rajauksilla, joita on helppo tehdä. Esimerkiksi kampanja-kohtainen rajaus näyttää kampanja perusteella syntyneen myyntisuppilon tilanteen.

FLOW tarjoaa mahdollisuuden lisätä uusia myynticaseja pikalisäys-toiminnolla, jossa on automaatiota helpottamassa kirjausten syntymistä.

Aktiviteetit aina ajantasalla

FLOW yhdistää tehtävät, tapaamiset ja puhelut myyntiprosessiin – niin, että myyjän työskentely on aina mahdollisimman tehokasta ja helppoa.

FLOW muistuttaa myyjää tärkeistä toimenpiteistä. Myynticaset asettuvat FLOW:ssa niin, että ajankohtaiset ja mahdollisesti myöhässä olevat näytetään ensimmäisenä – jotta kaikki tilaukset saadaan klousattua varmasti.

Haku

Nopean haun avulla löydät myyntiprosessista etsimäsi vaivatta. Voit hakea myyntimahdollisuuden nimellä, siihen liittyvällä yhteyshenkilöllä, yrityksellä, liiketoiminta-alueella, myyjän nimellä tai myyntitiimillä.

Tehokas haku auttaa myyjää löytämään tiedot – ja säästää myyjän aikaa.

Aktiviteetit ja huomiovärit

FLOW järjestää aktiivisesti myyntiprosessissa olevia mahdollisuuksia niin, että myyjällä on aina ajankohtaisimmat silmän alla. Värikoodaus auttaa erottamaan joukosta ajankohtaiset, myöhässä olevat ja aikataulunsa puolesta ajantasalla olevat mahdollisuudet.

Keltainen kertoo lähestyvästä h-hetkestä. Keltaiset on kuluvan päivän tehtävä-listalla. Harmaa väri viittaa myynticaseihin, joissa seuraava tehtävä ajoittuu vielä tulevaisuuteen ja punainen muistuttaa myynticasen vaatimasta välittömästä huomiosta.

Pikaluonti

Pikaluonti on nimensä mukaan – suoraviivainen ja nopea. Pikalisäys suoraviivaistaa välttämättömimpien tietojen täyttämisen, niin että myyjä saa lisättyä uuden myyntimahdollisuuden sekä asiakasyrityksen ja siihen liittyvän yhteyshenkilön todella helposti.

FLOW:ssa on myös toinen pikalisäys, joka auttaa lisäämään tehtävät, tapaamiset ja puhelut työnalla oleviin mahdollisuuksiin.

Mahdollisuuksien luettelonäkymät

Lunni tarjoaa helppokäyttöisyyttä erilaisten listojen luomiseen. Luetteloita voi rajata hyödyntämällä tietoja, joita järjestelmään on tallennettu. Lähes jokainen järjestelmän kenttä voi toimia rajauskriteerinä luettelonäkymän luonnissa.

Myyjä voi esimerkiksi listata myyntimahdollisuudet, jotka ovat hänelle erityisen tärkeitä. Oletetaan, että myyjän on täyttänyt kuvitteellisen tiedon, joka ilmaisee asiakkaan olevan HOT. Tällöin hän tekee rajauksen: ”näytä minulle ne myynticaset, joissa asiakas on HOT”. Tiedon suodattaminen mahdollistaa mahdollisuuksien rajaamisen joustavasti.

Rajaukset

Pika-rajausten avulla seuraat myyntitiimisi edistymistä ja pipelinen tilaa. Näet yhdellä vilkaisulla reaaliaikaisen tilanteen. Voit valita näytettävät mahdollisuudet käyttäjän, käyttäjäryhmän, liiketoiminta-alueen ja aikavälin mukaan. Voit myös valita rajaukseen vain esimerkiksi myöhässä olevat mahdollisuudet. FLOW on tehokas työkalu myyntipalavereihin.

{{ sentHeading }}

{{ sentParagraph }}

{{ closeBtn }}

{{ topMessage }}

{{ supportTicketTopMessage }}

{{ supportTicketTopDescription }}

{{ fileAttachmentLabel }}
{{ fileAttachment }}
{{ closeBtn }}