Älykäs FLOW auttaa tunnistamaan mahdollisuudet, jotka tarvitsevat huolenpitoasi juuri tänään

Älykäs myyntiprosessi - FLOW

FLOW on systemaattiseen myynnin hallintaan suunniteltu visuaalinen ja tekoäly avusteinen myyntiprosessi. Se yhdistää kaiken myyntiprosessiin oleellisesti liittyvän tiedon. FLOW myyntiprosessin avulla pipeline kokonaiskuva hahmottuu yhdellä vilkaisulla ja tiedot ovat reaaliajassa. Myynti pysyy suunnassaan ja on oikea-aikaista.

Myyntiputket

FLOW – hallitsee useita erilaisia myyntiprosesseja yhtäaikaa. Voit mukauttaa prosessin vaiheet vastaamaan toimintaanne. Tällöin voit käyttää sopivaa myyntiprosessia liiketoiminta-alueen luonteen mukaan.

Hyvä myyntiprosessi on yksi kertainen, sitä voi tehostaa automaatioilla, se on läpinäkyvä ja systemaattinen ja se istuu toimintaan.

Aktiviteetit aina ajantasalla

FLOW yhdistää tehtävät, tapaamiset ja puhelut myyntiprosessiin – niin, että myyjän työskentely on aina mahdollisimman tehokasta ja helppoa.

FLOW muistuttaa myyjää tärkeistä toimenpiteistä

Haku

Monipuolisen ja nopean haun avulla löydät myyntiprosessista etsimäsi aina nopeasti. Voit hakea myyntimahdollisuuden nimellä, siihen liittyvällä yhteyshenkilöllä, yrityksellä, liiketoiminta-alueella, myyjän nimellä, myyntitiimillä jne.

Aktiviteetit ja huomiovärit

FLOW järjestää aktiivisesti myyntiprosessissa olevia mahdollisuuksia niin, että myyjällä on aina ajankohtaisimmat silmän alla. Värikoodaus auttaa erottamaan joukosta ajankohtaiset, myöhässä olevat ja aikataulunsa puolesta ajantasalla olevat mahdollisuudet.

Pikaluonti

Pikaluonti on nimensä mukaan – suoraviivainen ja nopea. Lunniin saat lisättyä uuden myyntimahdollisuuden, asiakasyrityksen ja yhteyshenkilön todella helposti.

FLOW auttaa myös lisäämään tehtävät, tapaamiset ja follow-up puhelut työnalla oleviin mahdollisuuksiin näppärästi.

Mahdollisuuksien luettelonäkymät

Lunni tarjoaa helppokäyttöisyyttä erilaisten listojen luomiseen. Voit esimerkiksi listata ne myyntimahdollisuudet, jotka ovat sinulle erityisen tärkeitä kuvitteellisen ”TOP or NOT” luokittelun mukaan. Näkymät mahdollistavat mahdollisuuksien rajaamisen joustavasti.

Rajaukset

Pika-rajausten avulla seuraat myyntitiimisi edistymistä ja pipelinen tilaa. Näet yhdellä vilkaisulla reaaliaikaisen tilanteen. Voit valita näytettävät mahdollisuudet käyttäjän, käyttäjäryhmän, liiketoiminta-alueen ja aikavälin mukaan. Voit myös valita rajaukseen vain esimerkiksi myöhässä olevat mahdollisuudet. FLOW on tehokas työkalu myyntipalavereihin.