Uusi TUTKIMUS - MOBIILICRM HYÖDYT - Lue tiivistelmä

Tutustuminen Lunniin on helppoa. Muutama klikkaus ja sinulla on yksinkertainen, mutta tehokas CRM käytössäsi.

Liikkuvassa myyntityössä
Yksinkertainen on kaunista

Helppous ja liikkuvan myyjän tarpeiden ymmärtäminen on kaiken lähtökohta! Lunni helpottaa myyjän työtä automatisoiden työskentelyä.

Käytä asiakastietoa tien päällä – siellä missä sitä tarvitaan ja uutta tietoa syntyy. Lunni on myyjän muistuttajana – lisäpiirilevynä – joka varmistaa, että unohduksista tulee historiaa!

Klousaa enemmän ja nopeammin

Lunni yhdistää sinut tiiviisti diileihisi ja tuo selkeän myyntiprosessin puhelimeesi. Tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi.

Näet omien diiliesi lisäksi myös myyntitiimisi diilit – seuraa diilien määrää ja arvoa sekä aktiviteettien tilaa mobiilissa. Lisäät uudet diilit, liidit, asiakkaat ja yhteyshenkilöt vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Nopeaa, helppoa ja mukavaa.

Kirjaa puhelut automaattisesti  CRM:ään

Nyt se on automaattista. Sales Advisor huolehtii puheluiden, muistiinpanojen, tehtävien ja tapaamisten automaattisen tallentamisen CRM:ään. Keskity asiakkaisiin – älä kirjauksiin. Anna puhelukirjausten täyttyä täydellisinä automaation siivin.

Puhelun jälkeen voit tallentaa muistiinpanosi kirjoittamalla, puhumalla tekstiksi tai sanelemalla äänitteen. Luodut muistiot viedään automaattisesti CRM:ään.

Teemme tapaamisten tallentamisesta helppoa!

Luot uudet tapaamiset nopeasti, lisäät muistutukset ja muistiinpanot. Voit myös lisätä sijainnin GPS-napin painalluksella.

Tapaamiset viedään automaattisesti mobiilista CRM:ään ja edelleen esimerkiksi Googlen kalenteriin.

Organisoi myynti puhelimestasi – Mittarit ovat aina mukanasi

Hallitse myynninresurssit paremmin. Sales Advisor automatisoi  myynnin aktiviteettien ohjaamista ja seurantaa. Sales Advisor vähentää merkittävästi kirjauksiin kuluvaa aikaa. Lisäksi se nopeuttaa tiedon etsintään ja antaa ehdotuksia myyntityön suunnasta. Sales Advisor on myyjien suunnittelema – ja tarjoaa helpotusta myyjän kiireeseen.

Sales Advisor – luo lisää aikaa ja menestystä!

{{ sentHeading }}

{{ sentParagraph }}

{{ closeBtn }}

{{ topMessage }}

{{ supportTicketTopMessage }}

{{ supportTicketTopDescription }}

{{ fileAttachmentLabel }}
{{ fileAttachment }}
{{ closeBtn }}