Automatisoi ja aktivoi asiakastiedon hyödyntämistä.

Tehokkuutta myyntityöhön.

hand_bg

Tietoa meistä

  Lunni on myynnin automaatioon ja digitalisointiin mobiilisovelluksia ja pilvipalveluita kehittävä kasvuhakuinen ohjelmistoyritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa.

Asiakkaitamme ovat myynnin kasvua hakevat B2B-yritykset, jotka haluavat saada käyttöönsä markkinoiden pirteimmät asiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan työkalut.

Kenelle Sales Advisor?

Myynnin kasvua hakeville yrityksille sekä kaikille organisaatioille, joissa asiakkaaseen liittyvää tietoa halutaan tuoda helposti käytettäväksi mobiiliin.

Sales Advisor Palvelu

Sales Advisor on osa Lunnin palvelukokonaisuutta. Kaikki yhteiset kohtaamisemme ovat meille mahdollisuus hyvään palveluun.

Tuki

Meiltä saat tarvittaessa osaavaa ja miellyttävää asiakastukea. Tehdään teidän työskentelystä yhdessä mahdollisimman sujuvaa.

SALES ADVISOR ominaisuudet

Sales Advisor on yhdistyy sujuvasti LUNNI360 CRM -järjestelmään ja tarjoaa mobiiliulottuvuuden siellä asuvalle tiedolle.  
Soitetut puhelut

Automatisoimme soitettujen puheluiden muistiinpanojen, luokitteluiden sekä logi-tietojen kirjaamisen CRM järjestelmään.

Saapuvat puhelut

Automatisoimme myös vastaanotettavien puheluiden muistiinpanojen, luokitteluiden sekä logi-tietojen kirjaamisen CRM järjestelmään.

Systemaattinen soittotyöskentely mobiiliissa

Tuomme CRM:stä asiakastiedon ja tärkeät soittolistat myyjän puhelimeen. Soittotyöskentely jatkuu saumattomasti paikasta riippumatta kirjausten täyttyessä täydellisinä automaation siivin.

features-screen
Asiakastiedot mobiilissa

Näyttää myyjän puhelimessa myynnille tärkeät CRM järjestelmän asiakastiedot. Automaatio tuo tämän ominaisuuden myötä paljon mahdollisuuksia.

Tiedon lisääminen CRM järjestelmään

Tekee uusien tietojen lisäämisen CRM:ään nopeaksi. Liidit, yhteyshenkilöt, mahdollisuudet, tapaamiset...

Kalenteri ja tapaamiset

Toimii yhteen CRM järjestelmän kalenterin kanssa. Mobiilisovellus tuo myyjälle useita helpotuksia näiden kirjausten suorittamiseen.

mobile-02

Hyödyt

 

Sales Advisor palvelee organisaation kaikilla tasoilla.

Sales Advisor tuottaa lisäarvoa ja parempaa asiakaskokemusta myös loppuasiakkaalle. Yritysjohdolle Sales Advisor tarjoaa lisää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta - parempia päätöksiä. Uudella työkalulla myyntijohdon kyky hallita myynninresursseja paranee.

Sales Advisor automatisoi strategianmukaisten myyntiaktiviteettien ohjaamista ja seurantaa. Se on myyjän paras työkalu, joka vähentää järjestelmäkirjauksiin kuluvaa aikaa tuoden automaatiota välttämättömään raportointiin. Lisäksi se tuo helpotusta tiedon etsintään ja vinkkejä tulokselliseen myyntityöhön.

Käyttämällä Sales Advisoria:
  • Asiakashankinta tehostuu
  • Asiakkuudenhallinta tehostuu
  • Asiakastiedosta kaikki irti - yritys lisää myyntiään

Keskustellaan yhdessä miten Sales Advisor palvelisi teidän toimintaa

Esimerkit

 
img

Otamme sinuun yhteyttä

Jätäthän meille yhteystietosi.